Η Εταιρεία μας  


Από το 1987 η επιχείρηση DECOSTA δραστηριοποιείται στην κάθε είδους θερμική επεξεργασία γυαλιού.

Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας και την συνεχή έρευνα στον χώρο αυτό είμαστε σε θέση να παράγουμε αρίστης ποιότητας προϊόντα εναρμονισμένα πάντοτε με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

Η εμμονή μας στη διαρκή αναζήτηση για παραγωγή νέων καινοτόμων προϊόντων για τα δεδομένα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς, μας επιτρέπει πλέον να σας παρουσιάσουμε με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια τα νέα μας προϊόντα που είναι οι χειροποίητες ψηφίδες από υαλόμαζα.

Παραδοσιακές μεν υαλοψηφίδες, όπως όλοι οι καλλιτέχνες – ψηφιδογράφοι τις γνωρίζουν, αλλά φτιαγμένες με σύγχρονες μεθόδους ώστε να πετυχαίνουμε πάντοτε την μεγαλύτερη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας κατά την διαδικασία παραγωγής τους. Οι δε πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε είναι απόλυτα φιλικές προς το περιβάλλον, απαλλαγμένες τελείως από τα βλαβερά για την υγεία μέταλλα όπως ο μόλυβδος και το κάδμιο και είναι εναρμονισμένες πλήρως με τις ευρωπαϊκές οδηγίες.


     
 

Από το 1987 η επιχείρηση DECOSTA δραστηριοποιείται στην κάθε είδους θερμική επεξεργασία γυαλιού.
Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας και την συνεχή έρευνα στον χώρο αυτό είμαστε σε θέση να παράγουμε αρίστης ποιότητας προϊόντα εναρμονισμένα πάντοτε με τις
ιδιαίτερες απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

Περισσότερες πληροφορίες...

 
 
     

- Η DeCOSTA στην έκθεση Ορθοδοξία 2013

- Πρόσφατο έργο στην εκκλησία της Νεαπόλεως

Περισσότερα νέα...

 
 
 
 
Η Εταιρεία μας    Προϊόντα    Ιστορία του Ψηφιδωτού  
Η εταιρεία DECOSTA παράγει μια μεγάλη ποικιλία από
καμπυλωτά κρύσταλλα και γυαλιά fusing για διαφορετικές
χρήσεις.
Χρήσιμες Πληροφορίες    Νέα    Επικοινωνία  
Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis  
Smalti Mosaics - Copyright 2021